Over...

Ik ben Frank Jong, bouwjaar 1956.
Ik ben 33 jaar ondernemer geweest met een eigen software ontwikkelbedrijf. 6 jaar geleden is dat op een goede manier geëindigd. Via een crisis (12 jaar geleden), ben ik op een ander pad terecht gekomen. Een route die ik ook van vele anderen heb gehoord. Een pad waarbij ik me meer bewust ben geworden van mijn eigen gevoel en gedrag en dat van de mensen om me heen. Na meditatie, yoga en lichaamswerk ben ik een paar jaar een opleiding tot coach gaan doen, vooral om mezelf beter te begrijpen en inzicht te krijgen hoe “het” tussen mensen werkt. En dat was erg boeiend. Hoewel ik ook een training “wandelcoach” heb gedaan, ben ik geen coach geworden. Ik ben vooral verder gegaan op het eigen pad van mijn eigen ontwikkeling. En dat kan nog wel even duren… 😉.

Voor mij staat centraal dat elk mens zijn eigen waarheden heeft. Je mag mijn waarheden weten, en ik wil jou daarvan niet overtuigen. Wel ben ik heel benieuwd hoe jij in het leven staat en hoe jij naar diverse persoonlijke- en levensvraagstukken kijkt. Het lijkt me inspirerend om daarover ideeën uit te wisselen, zonder oordeel.
Drie jaar geleden ben ik vanuit de randstad naar de Achterhoek verhuisd. Het was een heel bewuste keuze om me te vestigen in een gebied met een fijne energie. Hier heb ik ontdekt dat ik heel sfeergevoelig ben. Iets dat in de randstad altijd overstemd werd.

Tijdens de periode waarin ik het software ontwikkelbedrijf had, was ik vooral met creëren en samenwerken bezig en het creëren en samenwerken vind ik nog steeds fijn. Nu heeft het geleid tot de realisatie van de ruimte De Boschhoek. De naam is overgenomen van mijn (120 jaar oude) woonhuis.

Ik heb de Boschhoek opgezet om een (niet commerciële) fijne rustige ruimte te bieden voor mensgerichte activiteiten waarmee innerlijke rust kan worden vergroot of stappen kunnen worden gezet voor persoonlijke ontwikkeling. 
Het is (een) intieme ruimte voor verschillende lessen, workshops, gespreksgroepen, therapeutische sessies en sessies om tot rust te komen. 

Welkom in De Boschhoek!

Bijgebouw met workshopruimte (gereed september 2021)

Scroll naar boven